Een zorgeloze reis begint bij Aswini Travel

Onafhankelijk en van alle markten thuis

Bij Aswini Travel kiezen we steeds voor de beste touroperators maar werken we ook zonder tussenpersonen samen met hotels, luchtvaartmaatschappijen, autoverhuurbedrijven, rederijen en partners wereldwijd. Zo bieden wij je niet alleen de beste prijs/kwaliteit maar tevens de garantie dat jouw vakantie in optimale omstandigheden verloopt.

Ervaren en creatief

Maatwerk is één van onze troeven. Onze medewerkers hebben tonnen ervaring en zijn zelf fervente reizigers. We bekijken samen bestemmingen, reisroutes en formules. Een goede voorbereiding is immers essentieel voor een geslaagde vakantie.

Beleving centraal

Een reis is pas geslaagd als je ten volle geniet van wat jouw bestemming te bieden heeft. Een bezoek aan een antiekmarkt, een ballonvaart, een prachtig stukje natuur of een verborgen architectureel pareltje, … Wij maken graag tijd en bieden net dat tikkeltje extra dat van jouw vakantie die unieke belevenis maakt.

Vakmanschap en engagement voor iedereen

Met z’n allen hebben we ruim 80 jaar ervaring en bezochten we meer dan 50 landen in 4 continenten. We zijn tuk op nieuwe uitdagingen en naast een oeverloos aanbod klassieke vakanties startten we vijf jaar geleden met onze eigen niche-touroperating. WeTravel2 is vandaag dé referentie voor toegankelijk reizen.

Ook tijdens en na de reis zijn we er voor je

Een onvoorziene gebeurtenis tijdens jouw vakantie? Wij zijn 24/24 en 7/7 bereikbaar om je bij te staan met raad en daad. Ook na jouw vakantie horen wij graag wat je er van vond. Zo houden wij de vinger aan de pols.

Voor verre reizen en dichtbij huis

Hieronder vind je een overzicht van onze partners en ons aanbod. Wil je meer weten en kijken of we jouw reis kunnen plannen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.