Een geweldige reis begint
bij Aswini Travel

Ontdek ons ruime aanbod

Bij Aswini Travel kiezen we steeds voor de beste touroperators, maar werken we ook zonder tussenpersonen samen met hotels, luchtvaartmaatschappijen, autoverhuurbedrijven, rederijen en partners wereldwijd. Zo bieden wij je niet alleen de beste prijs/kwaliteit, maar tevens de garantie dat jouw vakantie in optimale omstandigheden verloopt.

Vakanties

Droom meteen weg

Wil je graag een lekker-lui-vakantie zonder zorgen? Dan zit je goed bij Aswini Travel. Bij ons heb je een ruime keuze uit talrijke pakketreizen en last-minutes van o.a. Tui en Vip Selection. Het enige wat jij moet doen, is je koffers pakken.

Zakenreizen

Bekijk wat wij voor jou kunnen doen

Zakenreizen en incentives organiseren we graag voor jou. Het opzoekwerk, de aanpassingen en vooral de afwegingen tussen prijs en kwaliteit nemen wij voor jou ter harte.

Groepsreizen

Ga op avontuur in groep

Elk jaar biedt Aswini Travel groepsreizen aan. We kiezen bewust voor kleinere groepen (8 tot 19 deelnemers) om het privékarakter van de reis te vrijwaren. Heb je de smaak te pakken en zie je zo’n groepsreis wel zitten in familieverband, met vrienden of collega’s? Ook dat is mogelijk!

Onze favorieten

Ontdek onze favorieten

Op zoek naar iets leuks? Garantie op een optimale prijs-kwaliteitverhouding? Dan zijn onze smaakmakers zeker een goed idee! Uiteraard hebben we nog veel meer voor jou in petto, kom dus zeker eens langs.

Tips van de week

Grote touroperators trachten je steeds te verleiden met zeer aanlokkelijke aanbiedingen. Wij halen er alvast de beste uit! Elke week vind je hier een selectie van promoties: last-minutes, gratis verblijf, enz. Iets interessants gezien? Kom dan zeker eens langs!

Heb je al een specifieke locatie of droomreis in gedachten?
Contacteer ons en bereik voor je het weet je bestemming.

Voor verre reizen en dichtbij huis

Hieronder vind je een overzicht van onze partners en ons aanbod. Wil je meer weten en kijken of we jouw reis kunnen plannen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.