Geniet van vakanties
over de hele wereld

Ontdek ons vakantieaanbod

We verleggen onze grenzen tot ver buiten Europa! Of u nu kiest voor lekker luieren op de stranden van de Malediven, een smeltkroes van Afrikaanse/Creoolse en Franse culturen op Mauritius of fietsen tussen de rijstvelden in Bali, genieten van de Caraïbische zon in Cuba, Jamaica of Dominicaanse Republiek…. wij weten er alles van!

Cruises

Een cruise op de Caraïbische Zee met witte zandstranden of citytrippen langs de Middellandse Zee? Samen met u gaan we op zoek naar de perfecte cruisevakantie.

Zon, zee & strandvakanties

Bent u op zoek naar een geweldige strandvakantie, maar heeft u geen idee waar te beginnen? Kom langs en wij zoeken het voor u uit!

Autovakanties

Met een autovakantie kunt u helemaal in uw eigen tempo genieten van de mooiste plekjes. Rust en unieke ervaringen gegarandeerd!

Citytrips

Ontdek tijdens uw citytrip nieuwe culturen of ontspan er op los. Wat u ook verkiest, de ideale bestemming vindt u bij ons!

Safari's

Een safari in Kenia, Zuid-Afrika of Botswana? Overnachten tussen de dieren en prachtige foto’s vereeuwigen? Wij organiseren het graag voor u!

Rondreizen

Beleef unieke ervaringen en ga op rondreis! Het vliegtuig? De trein? Met de auto? Het kan allemaal!

Wil u meer weten over onze vakanties?