Deze bestemmingen
moet u zien

Onze favorieten

Aswini’s Favourites zijn exclusieve hotels, genre ’boutique hotels’. Ter plaatse bieden we heel wat extra’s aan. Bij onze selectie leggen we de lat hoog maar steeds met een optimale prijs-kwaliteit verhouding voor ogen.

Iberostar Grand Portals Nous – tip van Stéphanie!
Gelegen nabij het exclusieve Portals Nous, met een eigen privé-strand en gastronomisch restaurant "Astir".
Verdura Resort – tip van Hilde!
Gelegen op Sicilië, een luxueus resort omgeven door 230 hectare aan olijfboomgaarden en een eigen strand. Puur genieten gegarandeerd!
Appartementencomplex Adorami – tip van Stéphanie!
In het zuidelijkste punt van het eiland ligt het stadje Baška en hier ligt ook de accommodatie die exclusief te boeken is bij Aswini Travel, Adorami Apartments.
Atlantica Aegean Blue – tip van Sofie!
Hotel Atlantica Aegean Blue op Rhodos is ideaal voor wie als jong koppel of met het hele gezin wil genieten van zon en strand, een uitstekende en gevarieerde keuken, de ruime kamers en de uitgestrekte tuin.
Wildwaters Lodge – tip van Jolien!
Wildwaters Lodge is gelegen op een privé-eiland in Oeganda. Een unieke locatie gecombineerd met enkele onvergetelijke ervaringen. De perfecte ingrediënten voor een fantastische vakantie.
Hotel Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso – tip van Kristof!
Hotel Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso is een topper op Gran Canaria. Je geniet er van een prachtige architectuur en genieten staat voorop.
Strandhotel Golfzang – tip van Sofie!
Het gezellige strandhotel Golfzang is gelegen in Egmond aan Zee, Noord-Holland. Egmond aan Zee zelf is een gezellig kustdorp waar je kan slenteren in de sfeervolle winkelstraten of genieten in een van de leuke restaurants.
Hotel Jardines de Nivaria – tip van Kristof!
Hotel Jardines de Nivaria is een van de beste hotels op Tenerife. Je geniet er van rust, luxe en elegantie. Ook gastronomisch zal je niks ontbreken. De keuken wordt zeker gesmaakt!

Vindt u niet meteen de bestemming of het hotel dat u zoekt?