Geniet van vakanties
over de hele wereld

In de kijker

Op deze pagina vindt u tal van leuke verblijven, activiteiten en aanbiedingen. Iets gevonden? Of zelf een tip? Laat het ons weten!

Fietsen rond het Gardameer!

Dit jaar opent in Italië een nieuwe fietsroute die rondom het grootste meer van Italie, het Gardameer, loopt. De route bedraagt 140 kilometer en is zowel voor jong en oud geschikt. De fietspaden zijn tevens breed en de ondergrond zal bestaan uit houten planken waardoor het berijdbaar is voor alle soorten fietsen. Geniet van de natuur, laat u lekker gastronomisch verwennen en verblijf in een van de charmante hotels.

Hotel Relais Corte Cavailli

Het luxehotel Relais Corte Cavalli is ondergebracht in een gerestaureerd 17de-eeuws landhuis omgeven door een glooiend landschap met wijn- en olijfgaarden. De natuurlijke materialen zorgen voor een verfijnde sfeer. Het restaurant biedt heerlijke gerechten op basis van verse producten en exquise wijnen. U kan ook heerlijk ontspannen in de recente wellness. Een absolute aanrader voor een verblijf in de buurt van het Gardameer!

Raften op de Nijl in Oeganda

De Nijl in Oeganda is een van de wildste plekken ter wereld om te raften. U heeft er geen ervaring voor nodig, maar enige voorzichtigheid is zeker aan te raden. Om uw avontuur volledig te maken, raden we u een verblijf aan in Wildwaters Lodge. Deze prachtige en unieke uitvalsbasis ligt vlak aan de Nijl.

Wil u meer info over onze reizen? Maak meteen een afspraak.