Ons team ervaren experts
staat voor u klaar

Onafhankelijk en van alle markten thuis

Wil u reizen maar weet u niet meteen naar welke bestemming?
Of heeft u een concrete droom en wil u weten hoe u deze zo goed mogelijk kunt realiseren? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvend gesprek. Onze deur staat altijd voor u open. Kan u niet meteen langskomen? Neem dan meteen contact op via het onderstaand formulier of door even te bellen.

Kristof

Zaakvoerder – Na mijn ongeval heeft mijn rolstoel me niet tegengehouden om te blijven reizen. Het liefst reis ik naar lekker warme landen, zoals de Canarische Eilanden of Oost-Afrika. Maar ook de verscheidenheid van de Verenigde Staten, de magie van Latijns-Amerika of de gezelligheid van Europese steden kunnen mij bekoren.

 

 

Hilde

Kantoorhoofd – Tijdens mijn ruim 30-jarige loopbaan in de reiswereld bezocht ik al 52 verschillende landen. Die mooie rugzak aan informatie wil ik graag met u  delen. Het op maat uitwerken van een reis geeft me telkens weer voldoening. Ik ga uiterst professioneel en discreet om met uw reisplannen. Service is evident, kwaliteit de rode draad!

Stéphanie

Reisconsulente – Wat mij boeit aan reizen is het ontdekken van andere culturen en lokale gebruiken. Tijdens een bezoek aan een stad of dorpje is de vakantiesfeer ook nooit ver weg. Al zie ik mij niet vaak aan het zwembad, toch kan een frisse duik in een rivier mij wel bekoren! Laat uw zorgen thuis en vertrek met een gerust hart en goed voorbereid op reis. Daar ga ik voor!

Kris

Reisconsulente – Met 20 jaar ervaring in de reissector, puzzel ik vol enthousiasme graag mee aan uw reis. Ik reisde al naar 35 landen en woonde een tijdje in Zuid-Afrika. Namibië met zijn magische duinen, de pampa’s in Argentinië en de Atacama woestijn in Chili zijn zonder twijfel mijn favoriete bestemmingen. Authenticiteit, karakter en kleinschaligheid zijn mijn rode draad in alle reizen.

Joni

Marketeer & Reisconsulente – Na studies in toerisme en marketing en werkervaring in een andere sector, besloot ik mijn passies te combineren en het beste van beide werelden te ervaren. Reizen is altijd mijn grootste passie geweest. Ik ben dan ook vastberaden mijn kennis en enthousiasme te gebruiken om anderen te inspireren en te helpen bij het plannen van onvergetelijke reizen.

Lucia

Boekhoudster & Reisconsulente – Met diploma’s in boekhouding en toerisme en jarenlange ervaring in beide sectoren, ondersteun ik het team waar nodig. Ik weet hoe ik cijfers en financiën moet beheren, maar heb ook een diepgewortelde passie voor reizen. Deze unieke combinatie stelt mij in staat om reizen op maat te ontwikkelen en tegelijkertijd de financiële aspecten ervan te beheren.