Ons team ervaren experts
staat voor je klaar

Onafhankelijk en van alle markten thuis

Wil je reizen maar weet je niet meteen naar welke bestemming?
Of heb je een concrete droom en wil je weten hoe je deze zo goed mogelijk kunt realiseren? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvend gesprek. Onze deur staat altijd voor je open. Kan je niet meteen langskomen? Neem dan meteen contact op via het onderstaand formulier of door even te bellen.

Kristof Steegmans

Zaakvoerder van Aswini bv – Na mijn ongeval heeft mijn rolstoel me niet tegengehouden om te blijven reizen. Het liefst reis ik naar lekker warme landen, zoals de Canarische Eilanden of Oost-Afrika. Maar ook de verscheidenheid van de Verenigde Staten, de magie van Latijns-Amerika of de gezelligheid van Europese steden kunnen mij bekoren.

Hilde

Kantoorhoofd – Tijdens mijn ruim 30-jarige loopbaan in de reiswereld bezocht ik al 52 verschillende landen. Die mooie rugzak aan informatie wil ik graag met jou delen. Het op maat uitwerken van een reis geeft me telkens weer voldoening. Ik ga uiterst professioneel en discreet om met jouw reisplannen. Service is evident, kwaliteit de rode draad!

Sofie

Travel consultant – Ik heb al heel wat mooie bestemmingen mogen ontdekken zoals Israël, Lapland en Italië. Ook eilanden als Corsica, Sardinië en de Azoren hebben geen geheimen meer. Zon, zee en strand afgewisseld met een echte ontdekkingstocht of een leuke citytrip? Een vakantie op maat, een groepsreis voor jouw organisatie, familie of vriendenkring? Of een all-in zonvakantie in Tenerife? Jouw droom waarmaken… daar doe ik het voor!

Stéphanie

Travel consultant – Wat mij boeit aan reizen is het ontdekken van andere culturen en lokale gebruiken. Tijdens een bezoek aan een stad of dorpje is de vakantiesfeer ook nooit ver weg. Al zie ik mij niet vaak aan het zwembad, toch kan een frisse duik in een rivier mij wel bekoren! Laat jouw zorgen thuis en vertrek met een gerust hart en goed voorbereid op reis. Daar ga ik voor!