Onvergetelijke avonturen
om samen te beleven

Ontdek ons aanbod Aswini on Tour

Rondreizen waar kwaliteit gegarandeerd is en beleving centraal staat.

Je reist in beperkt gezelschap (15 tot max. 20 personen) wat ons toelaat soms in kleinere, meer centraal gelegen hotels te logeren. Bezoeken verlopen zo ook vlotter en de exclusief Nederlandstalige reisleiding kan het programma waar nodig bijsturen naargelang het verloop van de reis of de accenten die jullie onderweg leggen. Verzekeringen rekenen wij niet in. Soms heb je al een jaarpolis die de risico’s voldoende dekt. Indien dit niet het geval is kunnen wij je in functie van bestemming, verblijfsduur en te verzekeren risico’s een voorstel doen.

Land:
Periode:
Groepsreis Sri Lanka – parel in de Indische Oceaan
02 oktober 2022 - 18 oktober 2022
14 november 2022 - 30 november 2022
Sri Lanka is een perfecte bestemming voor een mooie rondreis vol cultuur en natuur. Het is super divers, niet al te groot en een compleet andere wereld.
Ongetwijfeld de reden waarom deze mooie bestemming in 1964 de eerste verre reis was van VTB Reizen en Aswini Travel gevraagd werd deze Jubileumreis te organiseren.
Met deze reis maken we kennis met de Sri Lankaanse cultuur, natuur en gastronomie. Maar de grootste troef van het eiland is ongetwijfeld de vriendelijke bevolking met haar immer aanwezige glimlach.

Wil je graag meer info over een van deze reizen?