Onvergetelijke avonturen
om samen te beleven

Ontdek ons aanbod Aswini on Tour

Rondreizen waar kwaliteit gegarandeerd is en beleving centraal staat.

U reist in beperkt gezelschap (14 tot max. 20 personen) wat ons toelaat soms in kleinere, meer centraal gelegen hotels te logeren. Bezoeken worden begeleid door medewerkers van Aswini Travel en ter plaatse door Engelstalige gidsen die het programma kunnen bijsturen waar nodig naargelang het verloop van de reis of de accenten die jullie onderweg leggen. Verzekeringen rekenen wij niet in. Soms heeft u al een jaarpolis die de risico’s voldoende dekt. Indien dit niet het geval is kunnen wij u in functie van bestemming, verblijfsduur en te verzekeren risico’s een voorstel doen.

Land:
Periode:
Golfreis
05 september 2024 - 08 september 2024
Is jouw onderneming klaar voor de toekomst? Welke trends bepalen de toekomst van onze ondernemingen? Kom het ontdekken tijdens dit Golftoernooi, Discussie forum en Netwerk event!
Groepsreis Malta
29 september 2024 - 06 oktober 2024
Malta, het eiland met zijn prachtige natuur, pittoreske dorpen en culturele erfgoed. De uitgelezen vakantiebestemming, het ganse jaar door.
Groepsreis Curaçao met Claudia Van Avermaet
14 november 2024 - 23 november 2024
Onder de naam “Power on the Beach” belooft deze exclusieve groepsreis naar Curaçao onder begeleiding van Claudia Van Avermaet een unieke combinatie van luxe, avontuur en ontspanning te worden.

Wil u graag meer info over een van deze reizen?