Onvergetelijke avonturen
om samen te beleven

Ontdek ons aanbod Aswini on Tour

Rondreizen waar kwaliteit gegarandeerd is en beleving centraal staat.

Je reist in beperkt gezelschap ( 15 tot max.20 personen) wat ons toelaat soms in kleinere, meer centraal gelegen hotels te logeren. Bezoeken verlopen zo ook vlotter en de exclusief Nederlandstalige reisleiding kan het programma waar nodig bijsturen naargelang het verloop van de reis of de accenten die jullie onderweg leggen. Verzekeringen rekenen wij niet in. Soms heb je al een jaarpolis die de risico’s voldoende dekt. Indien dit niet het geval is kunnen wij je in functie van bestemming, verblijfsduur en te verzekeren risico’s een voorstel doen.

Land:
Periode:
Groepsreis Sicilië – COMFORT
08 september 2021 - 15 september 2021
Deze rondreis laat je kennismaken met wat Sicilië zo authentiek maakt. Vanuit Palermo ontdekken we de belangrijkste bezienswaardigheden van deze regio. Langs de noordkust gaat het verder naar de feeërieke kuststad Taormina waar we 4 nachten verblijven en uitstappen maken naar de Etna en enkele gekende historische sites. Een reis waarbij ook de culinaire hoogstandjes van de Siciliaanse gastronomie niet ontbreken.
Groepsreis Andalusië – SUPERIOR
13 september 2021 - 20 september 2021
Tijdens deze 8-daagse superior-rondreis bezoeken we het levendige centrum van Granada. We ontdekken prachtige paleizen, kerken en kloosters die tot het Unesco-werelderfgoed behoren. Maar ook de indrukwekkende Mezquita uit de twaalfde eeuw en de sfeervolle smalle straatjes van Córdoba mogen niet ontbreken op het programma. Sevilla, pleinen bezaaid met palmbomen, schilderachtige wijken met patio’s en de mooiste Plaza de Toros van het land bekronen deze boeiende rondreis. Alle maaltijden (ontbijt, lunch en avondmaal) zijn inbegrepen in deze rondreis.
Groepsreis Sicilië – SUPERIOR
20 september 2021 - 29 september 2021
In deze superior rondreis logeert u in uitstekende hotels, goed gelegen en met een perfecte service! In Palermo voorzien we 2 vrije avondmalen. Dit geeft je de gelegenheid op eigen initiatief kennis te maken met de traditionele lokale keuken, die een enorme variëteit combineert met verse streekproducten. Onze reisleider helpt je graag bij de keuze. In Taormina verblijf je in de prachtige kamers met zeezicht. Omwille van de feërieke ligging van dit hotel worden de avondmalen in het mooie restaurant van het hotel genomen.
Groepsreis Andalusië – COMFORT
27 september 2021 - 04 oktober 2021
Tijdens deze 8-daagse comfort-rondreis ontdekken we prachtige paleizen, kerken en kloosters die tot het Unesco- werelderfgoed behoren. Andalusië barst van de contrasten en dat merken we al meteen als we de Córdoba uitrijden en terechtkomen in een spectaculair landschap van miljoenen olijfbomen. Granada en Sevilla verrassen ons met hun prachtig cultuurhistorisch erfgoed en hun pittoreske straten en pleintjes. In deze comfortformule zijn het ontbijt en de avondmalen telkens inbegrepen.

Vind je niet meteen de bestemming of het hotel dat je zoekt?