Wildwaters Lodge – tip van Jolien!

Home / Aanbod / Hotels / Wildwaters Lodge – tip van Jolien!

Wildwaters Lodge

Logeer op een van de adembenemendste plekken in parel van Afrika! Wildwaters Lodge is gelegen op het privé eiland Kalagala en bevindt zich midden in de langste rivier van Afrika, de Nijl.  De sublieme locatie is enkel per boot bereikbaar waardoor je verblijf meteen exclusief van start gaat. Tien luxueuze lodges nestelen zich in het regenwoud waar je, al badend, geniet van een prachtig uitzicht op de wilde rivier. Houten paden leiden je doorheen het bos naar de hoofdlodge, gelegen op een rotsachtig schiereiland. Hier geniet je van heerlijke maaltijden, bereid door een lokale sterren chef. In de buurt van Wildwaters Lodge kan je tal van avontuurlijke activiteiten beleven. Mijn ultieme favorieten zijn raften op de Nijl of lokale dorpjes bezoeken met de quad. Houd je het liever rustig? Ontdek dan het vaste land te paard of geniet van een spa-behandeling in het hotel.

Er is geen officiële sterrenkwalificatie, maar voor ons is deze unieke locatie zeker 4 sterren waard!

Troeven

Unieke locatie

Pure luxe in het midden van de natuur

Persoonlijke service

 

Ligging

Op het privé-eiland Kalagala Island, ong. 25 km ten oosten van Oeganda

Ontdek Wildwaters Lodge

Anderen bekeken ook

Verdura Resort – tip van Hilde!
Gelegen op Sicilië, een luxueus resort omgeven door 230 hectare aan olijfboomgaarden en een eigen strand. Puur genieten gegarandeerd!
Iberostar Grand Portals Nous – tip van Stéphanie!
Gelegen nabij het exclusieve Portals Nous, met een eigen privé-strand en gastronomisch restaurant "Astir".
Appartementencomplex Adorami – tip van Stéphanie!
In het zuidelijkste punt van het eiland ligt het stadje Baška en hier ligt ook de accommodatie die exclusief te boeken is bij Aswini Travel, Adorami Apartments.

Vind je niet meteen de bestemming of het hotel dat je zoekt?