Ontdek Curaçao met Aswini Travel tijdens onze Inspiratie Avond

Bent u klaar om geïnspireerd te worden voor uw volgende reisavontuur?

Datum: Woensdag 24 april 2024
Tijd: Verwelkoming vanaf 19:30
Locatie: Kantoor van Aswini Travel, Louis Van Bauwelstraat 20, 2222 Wiekevorst

Aswini Travel nodigt u uit voor een betoverende avond vol inspiratie en ontdekkingen! Maak u klaar om de zonovergoten parel van het Caribisch gebied te verkennen tijdens onze exclusieve inspiratieavond over Curaçao.

Wat kunt u verwachten?

  1. Presentatie door Curaçao Tourist Board: Ontdek de betoverende schoonheid van Curaçao! Laat u onderdompelen in de tropische sfeer terwijl de Curaçao Tourist Board u meeneemt op een reis door dit prachtige eiland. Ontdek de kleurrijke cultuur, adembenemende landschappen en de unieke charme die Curaçao tot een must-visit bestemming maken.
  2. Alle mogelijkheden van reizen naar Curaçao: Ontdek samen met Aswini Travel alle mogelijkheden van reizen naar Curaçao! Zaakvoerder Kristof en kantoorhoofd Hilde zullen u informeren over de verschillende reisopties, de belangrijkste hotels en activiteiten die u niet mag missen tijdens uw verblijf op dit prachtige eiland.
  3. Aankondiging groepsreis met Claudia Van Avermaet: Droomt u van een reis vol kracht en ontspanning? We zijn verheugd om de aankondiging te doen van onze exclusieve groepsreis naar Curaçao van 14 tot 23 november 2024 onder begeleiding van Claudia Van Avermaet. Onder de naam “Power on the Beach” belooft deze reis een unieke combinatie van luxe, avontuur en ontspanning te worden op de adembenemende stranden van Curaçao.

Laat u verwennen!

Geniet tijdens de avond van een verfrissend drankje terwijl u wordt ondergedompeld in de onweerstaanbare charme van Curaçao. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het plannen van uw droomvakantie naar dit exotische paradijs.

Reserveer uw plek!

Mis deze kans niet om uw reisdromen waar te maken. Reserveer nu uw plek voor onze inspiratieavond en laat u betoveren door de magie van Curaçao!

Voor meer informatie en inschrijvingen kan u ons contacteren via 014 58 12 17 of info@aswini-travel.be.