Safari van passie naar kunst.

Ter ere van onze opening stellen wij vanaf 26 juni 15 werken van natuurfotografe Ingrid Vekemans tentoon.

Ingrid Vekemans (° 1969) is in Vlaanderen geboren en woont er nog steeds. Altijd al gefascineerd door Afrika, zette ze er voor het eerst voet aan de grond in 1994.

Al is dit continent en zijn wildlife haar grootste passie, ze ontwikkelde zich ook tot een veelzijdig natuurfotograaf dichter bij huis. Ingrid Vekemans’ werk werd meermaals internationaal bekroond. Ze organiseert een brede variëteit aan fotoworkshops, schrijft artikels voor vaktijdschriften en begeleidt fotosafari’s in Afrika.

Aan de hand van 15 tentoongestelde werken laat Ingrid de bezoeker kennismaken met de essentie van haar fascinatie voor de Afrikaanse wildernis en de prachtige natuur in onze eigen achtertuin.

“Safari van passie naar kunst” is een initiatief van Aswini Travel. Tijdens jouw bezoek zijn wij beschikbaar voor informatie over alles wat je graag weet over reizen en vakanties, vandaag en morgen.

Wij heten je van harte welkom tijdens onze openingsuren

  • Van dinsdag tot vrijdag: doorlopend van 10 tot 18 uur.
  • Op zaterdag: doorlopend van 10 tot 16 uur.

Voor kleine groepen (10 tot 12 personen) is een bezoek mogelijk op afspraak (ook na 17 uur). Neem telefonisch contact op via 014/58 12 17 of mail naar: info@aswinitravel.be