Aswini on Tour, eigen rondreizen waar kwaliteit gegarandeerd is en beleving centraal staat!

Met Aswini on Tour reis je in beperkt gezelschap (15 tot max.20 personen) wat ons toelaat soms in kleinere, meer centraal gelegen hotels te logeren. Bezoeken verlopen zo ook vlotter en de exclusief Nederlandstalige reisleiding kan het programma waar nodig bijsturen naargelang het verloop van de reis of de accenten die jullie onderweg leggen. Bij Aswini on Tour is alles voor jou geregeld en kan je zorgeloos genieten van een fijn programma met een perfect evenwicht tussen interessante bezoeken, leuke momenten en vrije tijd: even naar het strand, flaneren langs de boetieks, nagenieten op een terrasje of verkoeling zoeken aan het zwembad. Geen verrassingen: Zo goed als alles is in de prijs inbegrepen. In onze rubriek ‘inbegrepen/niet inbegrepen’ zijn alle diensten vermeld die inbegrepen zijn in de reissom. Verzekeringen rekenen wij niet in. Soms heb je al een jaarpolis die de risico’s voldoende dekt. Indien dit niet het geval is kunnen wij je in functie van bestemming, verblijfsduur en te verzekeren risico’s een voorstel doen.

 

C OMF O R T – RO N D R E I Z E N

Tijdens onze comfort-rondreizen logeer je in uitstekende ***+ en **** hotels waarbij service, comfort en ligging belangrijke criteria zijn. Deze reizen worden meestal aangeboden in halfpension (ontbijt & avondmaal).
Tijdens de middag is er voldoende tijd voor een vrije lunch. De reisleiding geeft je graag enkele tips. Voor sommige reizen zijn een aantal lunches inbegrepen (zie reisbeschrijving).

Meer info over de comfort-rondreizen.

 

S U P E R I O R – RO N D R E I Z E N

Onze superior-rondreizen zijn top en verwennen je van A tot Z. Je logeert in luxueuze ****+ en ***** hotels, steeds centraal gelegen. De reis wordt meestal aangeboden in volpension. Het ontbijt wordt steeds in het hotel
genomen. Het avondmaal in het hotel of afwisselend in een gerenommeerd lokaal restaurant. ’s Middags is de lunch inbegrepen en ook hier zorgen we steeds voor een leuke lokale tint in een aangename omgeving.

Meer info over de superior-rondreizen.

 

Neem contact op