De luxetrein Venice Simplon-Orient-Express

Reizen per trein is sterk in opmars, we gaan meer en meer op zoek naar unieke ervaringen in combinatie met een portie avontuur, maar ook het duurzame karakter van treinreizen speelt zeker een rol. Als  je eens een land wil ontdekken per trein, is o.a. Zwitserland of Japan een echte aanrader. Beide landen hebben een prima spoornetwerk dat klokvast en goed georganiseerd is.

De luxetreinen Venice Simplon-Orient-Express, Royal Scotsman, ROVOS Rail,… zijn uitermate geschikt voor wie op zoek is naar stijlvolle slow travel. Door de respectabele leeftijd van deze treinen is het technisch onmogelijk om hoge snelheden te halen, waardoor  je als reiziger optimaal kunt genieten van het voorbijglijdende landschap. Daarnaast beleef je het reizen in de jaren 20, 30 en 40 van de vorige eeuw. De traditionele klasse en luxe uit die tijd krijg je er zomaar bij.

En goed om te weten… deze luxetrein komt naar België! In juni 2021 en april 2022 kan ook jij een onvergetelijke reis beleven. Kom alle details te weten via onderstaande links:

Brussel – Venetië

Venetië – Brussel

Contacteer ons voor meer informatie of indien je graag een offerte wenst. We zijn van maandag tot vrijdag bereikbaar via mail of telefonisch op 014 58 12 17. Zin in een persoonlijke babbel? Kom dan zeker langs op kantoor!

TIP: schrijf je in op onze nieuwsbrief en volg onze Facebookpagina en Instagram. Zo blijf je steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes!