Atlantica Aegean Blue – tip van Sofie!

Home / Aanbod / Hotels / Atlantica Aegean Blue – tip van Sofie!

Atlantica Aegean Blue

Wie naar Rhodos op vakantie wil, raad ik alvast Hotel Atlantica Aegean Blue aan. Dit verblijf is ideaal voor wie als jong koppel of met het hele gezin wil genieten van zon en strand, een uitstekende en gevarieerde keuken, de ruime kamers en de uitgestrekte tuin. Voor de liefhebbers is er ook nog een aquapark aanwezig, waar jong en oud uren waterplezier kunnen beleven! Het gezellige centrum van Kolymbia ligt op wandelafstand.

Ook voor de cultuurliefhebber is Rhodos een fantastische uitvalsbasis. Het oude centrum is één grote burcht, gebouwd door de hospitaalridders. Monumentale gebouwen, zoals het Grootmeesterpaleis getuigen nog van deze periode toen de Orde van Malta het voor het zeggen had. Ook liefhebbers van natuur vinden hier hun ding. Zo is een bezoek aan de Petaloudes-vallei zeker een bezoek waard. Petaloudes betekent ‘vlinder’ in het Grieks en op deze plaats vind je vele soorten vlinders die om je heen fladderen op zoek naar de vanille-achtige hars die door de bomen wordt afgescheiden. Het lijkt met momenten wel een echt sprookje!

Niet twijfelen, zeker doen!

 

Troeven

Aquapark
Swim-upkamers mogelijk
Direct aan het strand

Ligging

Op wandelafstand van het centrum van Kolymbia

Op 27 km van het centrum van Rhodos-stad

Op ± 30 km van de luchthaven (transfer heen en terug inbegrepen)

Ontdek het Atlantica Aegean Blue

Anderen bekeken ook

Appartementencomplex Adorami – tip van Stéphanie!
In het zuidelijkste punt van het eiland ligt het stadje Baška en hier ligt ook de accommodatie die exclusief te boeken is bij Aswini Travel, Adorami Apartments.
Verdura Resort – tip van Hilde!
Gelegen op Sicilië, een luxueus resort omgeven door 230 hectare aan olijfboomgaarden en een eigen strand. Puur genieten gegarandeerd!
Iberostar Grand Portals Nous – tip van Stéphanie!
Gelegen nabij het exclusieve Portals Nous, met een eigen privé-strand en gastronomisch restaurant "Astir".

Vind je niet meteen de bestemming of het hotel dat je zoekt?